Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Woordkunstenaars - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 30-03-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Special, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Zinder & Moza: WOORDKUNSTENAARS

  Zinder & Moza: WOORDKUNSTENAARS

  ZINDER & MOZA presenteren: WOORDKUNSTENAARS

  Molukkers hebben een rijke vertelcultuur met dorpsverhalen en familieverhalen. Verhalen over trots, angst, verdriet en erkenning. De vertelcultuur uit zich anno 2023 steeds vaker in de vorm van spoken word, gedichten en muziek. Met het programma WOORDKUNSTENAARS zetten we die vertelcultuur voort: door mensen te verbinden, te inspireren en te laten genieten.

  Joenoes Polnaija
  Joenoes Polnaija (1989) is een Nederlands acteur, muzikant en theatermaker. Hij is vooral bekend van de films waarin hij heeft gespeeld, zoals de in 2020 uitgekomen bioscoopfilm De Oost en de documentaire Kleinkinderen van de Oost die afgelopen maanden te zien was in diverse filmhuizen.

  Djé-rimo
  Rapper en spoken word artiest. Voormalig finalist van de Grote prijs van Nederland.

  Jooz
  Rapper, songwriter en spoken word artiest die in zijn muziek zijn Molukse laat doorklinken. Lanceerde eind mei 2023 zijn album Maluku Boeren Saus.

  Leonard Paais
  Acteur, theatermaker en presentator, roots in Tiel.

  Deze avond wordt mede georganiseerd door stichting Moza.  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.