Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Gavin Reijnders - Glittermoe - 09-11-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 09-11-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Gavin Reijnders Glittermoe

  Gavin Reijnders

  Glittermoe

  Een vrolijke kennismaking met komisch talent Gavin Reijnders

  Twee jaar geleden won Gavin Reijnders het televisieprogramma Ik ga stuk, waarin Stefano Keizers op zoek ging naar nieuw comedytalent. Glittermoe is zijn debuutvoorstelling. De jonge cabaretier vertelt dat hij wel een beetje klaar is met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij namelijk de wijze les te leren.

  Gelukkig schrijft Reijnders er vaak wél een mooi liedje over, zichzelf begeleidend op de ukelele. De verhalen over zijn leven als queer twintiger zijn bovendien “de ene keer smeuïg, dan weer maatschappijkritisch” aldus de Volkskrant, die deze voorstelling verder “een vrolijke kennismaking met het komisch talent Gavin Reijnders” noemde. Kom je hem ook een handje geven?

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel).


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.