Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Parkeren

Parkeren

Westluidensepoort 
Vanwege werkzaamheden voor de bouw van cultuurgebouw Zinder zijn de parkeerterreinen naast de Agnietenhof slecht bereikbaar en is er slechts beperkt plaats. Alle andere parkeerplekken in de buurt van de Agnietenhof zijn voor vergunninghouders.Wij adviseren u te parkeren aan de Waalkade (700 plaatsen), dit parkeerterrein is op slechts 5 minuten loopafstand. Vanaf de Waalkade volgt u te voet de rode A's naar de Agnietenhof.
Parkeren is hier na 18.00 uur gratis, behalve op donderdagavond (koopavond), dan betaalt u tot 21.00 uur*. 

Parkeergarage Westluidense Poort
Binnenkort gaat de parkeergarage Westluidense Poort (Rechtbankstraat 2) open. De exacte datum is nog niet bekend. De eerste twee weken is het gebruik van de parkeergarage gratis, zodat u kosteloos kennis kunt maken met de garage. Het betaald parkeren tot 22.00 uur gaat in op het moment dat de garage twee weken open is. Dit wordt bekendgemaakt met borden bij de ingangswegen van de binnenstad en bij de parkeerterreinen, alsook op onze website. 

Op extra koopavonden, koopzondagen en sommige feestdagen gelden afwijkende regels
Koopzondagen 2017 (gratis parkeren): 2 april, 7 mei, 28 mei, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 17 september, 1 oktober, 5 november, 3 december, 17 december en 24 december.

Alternatieve parkeerlocaties bij mogelijke afsluiting Waalkade
Graag wijzen wij u op een viertal andere mogelijkheden om uw auto te parkeren op 10 minuten loopafstand van de Agnietenhof:
- Het Taluud (achter de Rabobank) aan de Stationsstraat
- Oude Haven
- Burgemeester Hasselmanplein
- Brugstraat (met parkeerschijf, zie voorwaarden ter plaatse)
- De Santwijckse Poort

Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.Advertenties