Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Parkeren & Route

  Parkeren Parkeergarage Westluidense Poort

  U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, Rechtbankstraat 1, bij Cultuurgebouw Zinder.

  Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is dus geen slagboom. Camera’s registreren uw kenteken bij het in- en uitrijden. U krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01:00 uur kunt u de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. Let op: parkeren op het direct naastgelegen Bleekveld is alleen nog voor vergunninghouders.
   

  Vooraf betalen - online (Prettig Parkeren gemeente Tiel) 
  Gaat u eerst ergens een hapje eten en bezoekt u daarna Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof? Betaal nu online vooraf voor een Avondkaart Parkeren (vast tarief, vanaf 17.00 uur) en rijd na afloop van de voorstelling direct uit. De link naar de Avondkaart Parkeren staat in de Servicemail die bezoekers een paar dagen voorafgaand aan de voorstelling ontvangen of is te bestellen op de website van Prettig Parkeren

  Vooraf betalen - rode parkeerautomaat
  Bezoekt u Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en gaat u eerst ergens een hapje eten? Elke avond kunt u vanaf 17:00 uur terecht bij de rode parkeerautomaten. U betaalt een vast bedrag voor de gehele avond. Betalen kan alleen met een bankpas. Bij terugkomst in de parkeergarage voert u (na 01.00 uur) uw kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. U kunt direct uitrijden.

  De rode parkeerautomaten bevinden zich in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  Achteraf betalen - blauwe parkeerautomaat
  Bij terugkomst voert u (na 01.00 uur) uw kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voert u nogmaals uw kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijgt u te zien hoeveel u moet betalen. Het is dus belangrijk om uw kenteken te onthouden. U kunt betalen met uw betaalpas of met gepast contant geld. De automaat geeft geen geld terug.

  De blauwe parkeerautomaten bevinden zich in Zinder en in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  Mobiel parkeren
  U kunt ook betalen met een parkeerapp op uw smartphone (#4002). Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u zich eerst wel aanmelden bij een aanbieder en een app installeren op uw telefoon. De parkeertijd start u door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. Vergeet niet om u af te melden zodra u de parkeergarage verlaat.

  Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar www.prettigparkeren.nl/tiel en www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.

  Let op: het direct naastgelegen parkeerterrein Bleekveld is voor vergunninghouders. 

  Auto route
   

  Tiel ligt aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. U kunt kiezen tussen de afslagen Tiel (33) en Tiel-West (32).

  Afslag Tiel (33)

  • na afslag richting centrum, aan de linkerkant ziet u dan Hotel Van der Valk Tiel.
  • weg volgen tot u onder een viaduct doorgaat, daarna op rotonde rechts, daarna rechtdoor rijden.
  • ook bij de volgende rotonde moet u rechtdoor blijven rijden, tot u over de Waalkade bent gereden
  • bij de rotonde naast het Cultuurgebouw Zinder (aan uw rechterhand) moet u rechtsaf en dan kunt u parkeren bij parkeergarage Westluidense Poort. Als u na het parkeren de garage uitloopt, ziet u aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof.
  • let op: niet parkeren op de Veerweg, Waalkade, Bleekveld of op de smalle strook bij het benzinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

  Afslag Tiel-West (32)

  • bovenaan afslag richting Tiel, u ziet dan rechts de McDonalds
  • 1ste rotonde recht oversteken, u rijdt dan na een stukje Tiel binnen
  • alle rotondes die u tegenkomt rechtdoor, tot de rotonde bij Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1). Bij die rotonde moet u linksaf en kunt u parkeren bij parkeergarage Westluidense Poort. Als u na het parkeren de garage uitloopt, ziet u aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof.
  • let op: niet parkeren op de Veerweg, Waalkade, Bleekveld of op de smalle strook bij het benzinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

  Voor meer informatie over eventuele wegwerkzaamheden verwijzen wij naar www.bereikbaargelderland.nl. Klik hier voor actuele informatie over parkeren. 

   

  Looproute vanaf station Tiel
   

  10 à 15 minuten lopen

  • Loop het station uit aan de kant van het stationsgebouw
  • Loop aan de linkerkant het Stationsplein op (met uw rug naar het stationsgebouw)
  • Houd links aan en loop de Dr. Schaepmanstraat in
  • Aan het einde links af, de Prinses Beatrixlaan op (Shell tankstation links op de hoek)
  • Rechtsaf over grote brug (niet gouden loopbrug)
  • Rechtdoor de winkelstraat in (Hoogeindsestraat)
  • Vierde straat rechts (Kerkstraat)
  • Alsmaar rechtdoor tot u op een plein komt en links van u het theater ziet

   

  Treintaxi/Regiotaxi
   

  De regiotaxi rijdt met een verkorte voorrijdtijd van 20 minuten vanaf NS-station Tiel tussen 6 uur 's morgens en 1 uur 's nachts. Opstapplaats is bij de speciale meldzuil op het voorplein van het treinstation. Reizigers betalen voor het aantal zones en de opstapzone. Deze extra service geldt niet voor reizigers die de rit op een andere manier bestellen, bijvoorbeeld vooraf telefonisch.  Advertenties