Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Parkeren & Route - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Parkeren & Route

  Wegwerkzaamheden: vertrek op tijd!

  In het centrum van Tiel vinden op dit moment diverse omvangrijke (weg)werkzaamheden plaats. Houd rekening met diverse afsluitingen en omleidingen, ook te voet. Deze worden niet altijd aangegeven in routeplanners, zoals Google Maps. Vertrek op tijd!  

  Parkeren

  De meest dichtsbijzijnde optie is de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort (scrol verder voor meer info). Daarnaast kun je ook betaald parkeren op de Waalkade, parkeerterreinen Het Taluud, De Oude Haven of de Poort van Sandwyck. Houd hierbij wel rekening met een langere loopafstand. 

  Let op: het direct naastgelegen parkeerterrein Bleekveld is alleen voor vergunninghouders. 

  Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij je graag naar www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.


  Invalidenparkeerplaats
  Naast de Agnietenhof (aan de Eerste Bleekveldstraat) zijn er twee invalidenparkeerplaatsen. Om hier te parkeren dien je in het bezit te zijn van een gehandicaptenparkeerkaart. Ook in Parkeergarage Westluidense Poort zijn er meerdere gehandicaptenparkeerplaatsen. Elke in- en uitgang van de parkeergarage beschikt over een lift. 

   

  Parkeren Parkeergarage Westluidense Poort

  Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, Rechtbankstraat 1, onder Cultuurgebouw Zinder. Deze parkeergarage is van de Gemeente Tiel. 

  Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is dus geen slagboom. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01:00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. 

  Parkeerapp
  Je kunt betalen met een parkeerapp op je smartphone (#4002). Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je je eerst wel aanmelden bij een aanbieder en een app installeren op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. Vergeet niet om je af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.

  Rode parkeerautomaat - Avondkaart
  Vooraf betalen (vanaf 17.00 uur)
  Bezoek je Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en ga je eerst ergens een hapje eten? Elke avond kun je vanaf 17:00 uur terecht bij de rode parkeerautomaten. Je betaalt een vast bedrag voor de gehele avond. Betalen kan alleen met een bankpas. Kom je na 01.00 uur, dan dien je je kenteken in te voeren op het scherm naast de deur om deze te openen. Je kunt direct uitrijden.

  De rode parkeerautomaten bevinden zich in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  Blauwe parkeerautomaat
  Achteraf betalen
  Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden. Je kunt betalen met je betaalpas of met gepast contant geld. De automaat geeft geen geld terug.

  De blauwe parkeerautomaten bevinden zich in Zinder en in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  Bereikbaarheid

  Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof bevindt zich in het centrum van Tiel.

  Stel de navigatie in op het volgende adres:
  Agnietenhof 
  St. Agnietenstraat 2, Tiel


  Tiel ligt aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. Je kunt kiezen tussen de afslagen Tiel (33) en Tiel-West (32). 
  Vanaf het treinstation Tiel is het ongeveer 15 minuten lopen.

  Voor meer informatie over eventuele wegwerkzaamheden verwijzen wij naar www.bereikbaargelderland.nl. Klik hier voor actuele informatie over parkeren.