Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Parkeren

Parkeren

Parkeergarage Westluidense Poort
U kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. Vanaf de opening op 14 augustus is het gebruik van de parkeergarage drie weken gratis. Deze periode wordt gebruikt om de garage in de praktijk te testen. Vanaf dinsdag 29 augustus gelden dezelfde tarieven als op de parkeerterreinen rond de binnenstad, € 1,38 per uur.

De garage (inrijhoogte 2.10 m) is iedere dag open van 07.00 tot 22.00 uur. Buiten deze tijden is het niet mogelijk de garage in te rijden. Uitrijden kan altijd. De parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is geen slagboom, wel zijn er camera’s die bij het in- en uitrijden de kentekens van de auto’s opnemen. U krijgt geen kaartje, maar u voert, voor u de garage met uw auto verlaat, uw kenteken in bij de betaalautomaat. U betaalt achteraf voor de tijd die u geparkeerd heeft. 

Alternatieve parkeerlocaties 
Graag wijzen wij u op een viertal andere mogelijkheden om uw auto te parkeren op 10 minuten loopafstand van de Agnietenhof:
- Het Taluud (achter de Rabobank) aan de Stationsstraat
- Oude Haven
- Burgemeester Hasselmanplein
- Brugstraat (met parkeerschijf, zie voorwaarden ter plaatse)
- De Santwijckse Poort

Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.

Koopzondagen 2017: 3 september, 17 september, 1 oktober, 5 november, 3 december, 17 december en 24 decemberAdvertenties