Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Yunus Aktas - Maakt niet uit - 01-03-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 01-03-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Yunus Aktas Maakt niet uit

  Yunus Aktas

  Maakt niet uit

  Debuutvoorstelling van nieuwe cabaretster 

  Yunus Aktas won tijdens cabaretfestival Cameretten in 2022 zowel de jury- als de publiekprijs. Niet dat het hem uitmaakt, maar we zeggen het toch maar even. Sinds 2018 is hij bovendien lid van het beroemde Amsterdamse collectief Comedytrain, waar hij zich met gortdroge grappen ontwikkelde tot nieuwe lieveling. Maakt Yunus ook niet uit, maar misschien vind je het toch leuk om te weten. 

  Zijn avondvullende debuutprogramma, Maakt niet uit inderdaad, gaat over betekenis zoeken in een wereld die geen echte betekenis lijkt te hebben. Mensen die in verzet komen tegen de zinloosheid van het leven zijn helden, vindt Yunus. En dat vinden wij ook. Het maakt ons dus héél veel uit of je naar deze voorstelling komt kijken. Aanschouw de geboorte van een nieuwe cabaretster!


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.