Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Mart Hillen - #1 - 08-02-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 08-02-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Mart Hillen #1

  Mart Hillen

  #1

  Gitaarvirtuoos speelt zijn favoriete nummer 1-hits

  Mart Hillen is nog jong, maar wordt nu al gezien als één van de beste gitaristen van Nederland. Hij is gespecialiseerd in de zogenaamde fingerstyle: Hillen speelt zowel melodie als baslijn en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Daardoor klinkt hij in zijn eentje als een hele band! Je moet het horen om het te kunnen geloven.

  Dit wonderkind komt naar Tiel met zijn nieuwe voorstelling #1. Daarin speelt hij zijn favoriete nummer 1-hits. Wat is het populairste kerstlied? Welke Nederlandse nummers stonden bovenaan de hitlijsten in het buitenland? Wat hoor je op begrafenissen en met welke muziek vrij je graag? De sympathieke Hillen tovert ze moeiteloos uit zijn gitaar en vertelt ook waarom hij deze liedjes zo te gek vindt. 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.