Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Wouter Monden - Stormbrein - 11-01-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 11-01-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Wouter Monden Stormbrein
  Wouter Monden Stormbrein
  Wouter Monden Stormbrein

  Wouter Monden

  Stormbrein

  Hilarische stand-up van een oermens

  Wouter Monden is het brein achter de populaire podcast Elektra, waarin hij collega’s laat vertellen over de slechtste optredens uit hun carrière. Het Stormbrein om precies te zijn. Want in het hoofd van deze cabaretier is het nooit stil. Monden wordt geraakt door groot nieuws en klein leed. Hij peinst, denkt, reflecteert, maakt zich zorgen en ziet mogelijkheden. 

  Eigenlijk is hij dus gewoon een mens. Of nou ja, gewoon, je mag hem best een oermens noemen. Monden is namelijk een fervent hardloper, waarover hij in deze voorstelling uitgebreid vertelt. Met snelle, hilarische grappen, maar ook met lange, soms ontroerende verhalen. Hij is een sprinter én een duurloper. Maar vooral een ontzettend leuke comedian. 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.