Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Aron Elstak - Sidekick - 22-02-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 22-02-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Aron Elstak Sidekick

  Aron Elstak

  Sidekick

  Innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties  

  Je kent Aron Elstak misschien wel van het radioprogramma Spijkers met Koppen, waar hij onder meer het Spijkerlied zingt. In zijn cabaretprogramma Sidekick heeft Aron het over mensen die altijd aan de zijkant staan. De wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Misschien ben je er zelf wel eentje. Maar wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Want hoeveel tijd heb je eigenlijk nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

  Aron relativeert de grote dingen klein en maakt de kleine dingen groot. Met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Komt dat zien en neem vooral je eigen sidekicks mee!


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.