Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Christian van Eijkelenburg - Wanen - 22-03-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 22-03-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Christian van Eijkelenburg Wanen

  Christian van Eijkelenburg

  Wanen

  Surrealistische, zinnenprikkelende cabaretperformance

  Christian maakte zes jaar deel uit van cabaretduo De Fransse Eijkel en was de afgelopen twee seizoenen te zien met zijn solodebuut Drift. Pardoes kreeg hij een nominatie voor de Neerlands Hoop. “Van Eijkelenburg bouwt op zijn sterke fysieke spel, is energiek, strak en innemend”, jubelde de jury. En: “In combinatie met de prachtige, overtuigende visuals die hij zelf vormgaf, toont Christian zich een zeer originele en relevante maker.”

  Dat smaakt dus naar véél meer. In zijn surrealistische, zinnenprikkelende cabaretperformance Wanen versmelten realiteit en verbeelding tot er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is. Reis met Christian mee naar een parallel universum vol epische visuele droombeelden, tragikomische figuren, wonderlijke wendingen en (te) gekke elektronische deuntjes...


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.