Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Info kaartverkoop

  TIP! heb je nog digitaal tegoed openstaan? Hieronder lees je hoe je dat inzet. 

  Reserveren via internet
  - Betaling via iDeal en/of met PODIUM Cadeaukaart en/of met een digitaal tegoed. 
  - E-tickets ontvangt u via e-mail, vrijwel direct na de betaling. De tickets worden gescand vanaf uw smartphone of print.
  - Kaarten kunt u voor € 3,50 laten toezenden.
  - U kunt uw kaarten ook afhalen bij de kassa. 

  Digitaal tegoed gebruiken
  Ik heb een digitaal tegoed van de Agnietenhof ontvangen. Hoe werkt dit?
  - Het saldo van uw digitaal tegoed is te bekijken in uw Mijn Theater-account onder het kopje ‘Uw tegoeden’. 
  - U kunt uw digitale tegoed inwisselen bij een online bestelling of aan de theaterkassa. 
  - Bij een online bestelling ziet u uw tegoed bij het afrekenscherm onder het kopje ‘Digitaal tegoed inwisselen’. 
  - Klik op ‘inwisselen’ om het tegoed te gebruiken. 
  - Is het te betalen bedrag hoger dan het digitaal tegoed, klik op ‘Afrekenen met iDeal’ of ‘Afrekenen met PodiumCadeauKaart’ om het restant af te rekenen. 
  - Is het te betalen bedrag lager dan het digitaal tegoed, dan blijft het restant van het tegoed beschikbaar tot uw volgende bestelling of tot het einde van de geldigheidstermijn.
  - U kunt uw tegoed ook verzilveren door het invoeren van een bij het tegoed vermelde code. Het tegoed is daarmee overdraagbaar aan anderen als u de code met hen deelt. 

  Kaarten kopen aan de kassa
  Kaarten bestellen aan de kassa is mogelijk. Klik hier voor de actuele openingstijden.

  Telefonisch reserveren
  - Telefonisch reserveren is mogelijk als de kassa geopend is (klik hier voor de actuele openingstijden). LET OP: telefonisch reserveren is niet mogelijk op vrijdag 17 juni 2022 en woensdag 22 juni 2022. 

  - U ontvangt e-tickets of uw kaarten worden toegezonden (kosten: € 3,50 per verzending). Maak het bedrag over op IBAN: NL 40 RABO 0151 1636 50. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u binnen 1 week de kaarten toe.

  Bestelformulier
  - Dit seizoen kunt u geen gebruikmaken van het bestelformulier.

  Geen administratie- en reserveringskosten
  De vermelde prijzen op deze website zijn all-in prijzen. Er komen geen administratie- of reserveringskosten bij. Tevens zijn pauzedrankje en garderobe inbegrepen (tenzij anders vermeld, zie entreeticket).

  Plaatskeuze
  U kunt bij het bestellen van uw kaarten zelf uw stoel uitkiezen, zowel in de Rabozaal als in de Kleine Zaal. Dit kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna worden de best beschikbare plaatsen toegewezen. 

  Reservering Theaterrestaurant, Borrel Arrangement, Inleiding of Workshop
  Reserveer gelijktijdig met het bestellen van uw voorstellingskaarten een tafel in het Theaterrestaurant, een inleiding, workshop of Borrel Arrangement. Heeft u al kaarten? Reserveer dan via de speciale reserveerpagina op de website of bel 0344 673 500.

  Het Theaterrestaurant is van woensdag t/m zaterdag (incidenteel op dinsdag) na 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 673 575. Wij ontvangen u graag tussen 17.30 en 18.00 uur, dan bent u op tijd voor de voorstelling.
  Bent u verhinderd? Laat het ons dan even weten voor 18.00 uur, dan kunnen we andere bezoekers blij maken met een diner. Wij geven de tafel vrij vanaf 18.15 uur.

  Iedere woensdagavond serveren wij in ons restaurant een speciale Filmhap. Tot 19.30 uur kunt u de Filmhap bestellen, dan zorgen wij dat u op tijd in de zaal zit. Ook voorafgaand aan Film & Literatuur en de vrijdagavondfilm kunt u de Filmhap bestellen.

  Verhindering | tickets ruilen
  Tot 3 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij verhindering uw kaarten/tickets ruilen voor een andere voorstelling of een digitaal tegoed. Neem hiervoor contact op met de kassa (0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl). Deze regeling geldt ook voor Vrienden, zij betalen echter geen administratiekosten.

  De administratiekosten voor deze service zijn:
  - kaarten t/m € 15,00: € 2,85 per kaart
  - kaarten boven € 15,00: € 4,00 per kaart
  - Vrienden betalen deze adminstratiekosten niet.

  Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u assistentie nodig?
  Bel de kassa op 0344 673 500 of mail naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl. Bekijk hier de actuele openingstijden.  Advertenties