Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Info kaartverkoop

Reserveren via internet
- Betaling via iDeal en/of met PODIUM Cadeaukaart of via automatische incasso (tot 1 juli). Vrienden kunnen in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-).
- E-tickets ontvangt u via e-mail, vrijwel direct na de betaling. De tickets worden gescand vanaf uw smartphone of print.
- Kaarten kunt u binnen 14 dagen afhalen aan de kassa of voor € 3,50 laten toezenden.

Kaarten kopen aan de kassa
De kassa is geopend van ma t/m vr van 12.00 - 16.00 uur, za van 14.00 - 16.00 uur, een uur voor aanvang voorstelling en een half uur voor aanvang film. In de zomer (juni t/m aug) gelden aangepaste openingstijden. Kaarten zijn van di t/m vr van 10.00 - 18.00 uur (op maandag vanaf 12.00 uur) ook verkrijgbaar bij Zinder - Rechtbankstraat 1, Tiel (alleen PIN).
Betaalmogelijkheden: contante betaling, pinnen of betalen met PODIUM Cadeaukaart, Theater- en Concertbon en/of Tegoedbon.

Telefonisch reserveren
- Kaarten kunt u binnen 14 dagen afhalen bij de kassa. Vindt de voorstelling of film binnen 14 dagen na reservering plaats, dan kunnen de kaarten ook tot 30 min. voor aanvang afgehaald worden. Niet tijdig afgehaalde kaarten gaan terug in de verkoop.
- Kaarten kunnen ook toegezonden worden (kosten: € 3,50 per verzending). Maak het bedrag over op IBAN: NL 40 RABO 0151 1636 50. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u binnen 1 week de kaarten toe.

Bestelformulier
- Tot 1 juli kunt u gebruikmaken van het bestelformulier (opvraagbaar bij de kassa of te downloaden). Lever het formulier in bij de kassa of verzend het per post en houd bij het bestellen rekening met een langere verwerkingstijd.
- Betaling via automatische incasso, Vrienden kunnen in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-). Theater- en Concertbonnen, PODIUM Cadeaukaarten en Tegoedbonnen kunnen ook via het bestelformulier verrekend worden.

Geen administratie- en reserveringskosten
De vermelde prijzen, zowel op deze website als in de brochure, zijn all-in prijzen. Er komen geen administratie- of reserveringskosten bij. Tevens zijn pauzedrankje en garderobe inbegrepen (tenzij anders vermeld).

Zelf uw stoel uitkiezen
U kunt bij het bestellen van uw kaarten zelf uw stoel uitkiezen, zowel in de Rabozaal als in de Klein Zaal. Dit kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna worden de best beschikbare plaatsen toegewezen. 

Reservering Theaterrestaurant, Inleiding of Workshop
Reserveer gelijktijdig met het bestellen van uw voorstellingskaarten een tafel in het Theaterrestaurant, een inleiding of workshop. Heeft u al kaarten? Reserveer dan via de speciale reserveerpagina op de website of bel 0344 673 500. Het Theaterrestaurant is van woensdag t/m zaterdag (incidenteel op dinsdag) na 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 673 575. Wij ontvangen u graag tussen 17.30 en 18.00 uur, dan bent u op tijd voor de voorstelling. Ben je verhinderd? Laat het ons dan even weten voor 18.00 uur, dan kunnen we andere bezoekers blij maken met een diner. Wij geven de tafel vrij vanaf 18.15 uur.

Iedere woensdagavond serveren wij in ons restaurant een speciale Filmhap. Tot 19.30 uur kun je de Filmhap bestellen, dan zorgen wij dat je op tijd in de zaal zit. Ook voorafgaand aan Film & Literatuur en de vrijdagavondfilm kun je de Filmhap bestellen.

Verhindering | tickets ruilen
Tot 3 werkdagen voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij verhindering uw kaarten/tickets ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Neem hiervoor contact op met de kassa (0344 673 500). Deze regeling geldt ook voor Vrienden, zij betalen echter geen administratiekosten.

De administratiekosten voor deze service zijn:
- kaarten t/m € 15,00: € 2,85 per kaart
- kaarten boven € 15,00: € 4,00 per kaart
- Vrienden betalen deze adminstratiekosten niet.

Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u assistentie nodig?
Bel de kassa op 0344 673 500.Advertenties