Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Info kaartverkoop

Reserveren via internet
- Betaling via iDeal en/of met Podium Cadeaukaart of via automatische incasso (tot 1 juli). Vrienden kunnen in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-).
- E-tickets ontvangt u via e-mail of kunt u downloaden via ‘Mijn Theater’, vrijwel direct na de betaling/incasso.
- Kaarten kunt u binnen 14 dagen afhalen aan de kassa of voor € 3,50 laten toezenden.

Kaarten kopen aan de kassa
Contante betaling, pinnen of betalen met Podium Cadeaukaart, Theater- en Concertbon en/of Tegoedbon.

Telefonisch reserveren
Vanaf woensdag 26 mei 12:00 uur
- Kaarten kunt u binnen 14 dagen afhalen bij de kassa. Vindt de voorstelling of film binnen 14 dagen na reservering plaats, dan kunnen de kaarten ook tot 30 min. voor aanvang afgehaald worden. Niet tijdig afgehaalde kaarten gaan terug in de verkoop.
- Kaarten kunnen ook toegezonden worden (kosten: € 3,50 per verzending). Maak het bedrag over op IBAN: NL 40 RABO 0151 1636 50. Na ontvangst van uw betaling zenden wij u binnen 1 week de kaarten toe.

Bestelformulier
- Tot 1 juli kunt u gebruikmaken van het bestelformulier (opvraagbaar bij de kassa of te downloaden via www.agnietenhof.nl). Lever het formulier in bij de kassa of verzend het per post en houd bij het bestellen rekening met een langere verwerkingstijd.
- Betaling via automatische incasso, Vrienden kunnen in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-). Theater- en Concertbonnen, Podium Cadeaukaarten en Tegoedbonnen kunnen ook via het bestelformulier verrekend worden.

Géén administratie- en reserveringskosten meer
De vermelde prijzen, zowel in deze brochure als op de website, zijn all-in prijzen. Er komen geen administratie- of reserveringskosten bij. Tevens zijn pauzedrankje en garderobe inbegrepen (tenzij anders vermeld).

Zelf uw stoel uitkiezen
U kunt bij het bestellen van uw kaarten zelf uw stoel uitkiezen, zowel in de Grote Zaal als in de Rabozaal. Dit kan tot een half uur voor aanvang van de voorstelling. Daarna worden de best beschikbare plaatsen toegewezen. 

Reservering Theaterrestaurant, Inleiding of Workshop
Gelijktijdig met het bestellen van uw kaarten, kunt u reserveren voor het Theaterrestaurant, een inleiding of workshop. Heeft u al kaarten, reserveerpagina op de website of bel 0344 673 500. Het Theaterrestaurant is op di/wo/vr/za na 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0344 673 575. Wij ontvangen u graag tussen 17.30 en 18.00 uur, dan bent u op tijd voor de voorstelling. Maakt u gebruik van de Filmhap, dan ontvangen wij u graag voor 19.30 uur.

Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u assistentie nodig?

Bel de kassa op 0344 673 500.Advertenties