Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kim Schuddeboom - 15-03-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 15-03-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Kim Schuddeboom Doe maar rustig

  Kim Schuddeboom

  Doe maar rustig

  Hilarische en persoonlijke stand-up van Comedytrain-lid

  Met haar eerste cabaretprogramma, Ongeschreven, scoorde Kim Schuddeboom zomaar een nominatie voor de Neerlands Hoop. Dat is de prijs voor een veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Geen verrassing, want als lid van het beroemde gezelschap Comedytrain slijpt ze al jaren aan haar stand-up. Ook in Doe maar rustig vertelt Kim weer heerlijke verhalen uit de losse pols. Scherp, ad rem, gevat, diepzinnig, ontroerend, pretentieus, gewaagd… 

  “Bij Kim Schuddeboom zit je goed als je van een beetje cynisme en ontwapenende nuchterheid houdt. Ze zegt dat ze geen boodschap heeft, maar haar brein maalt wel degelijk op actuele thema’s”, schreef NRC. Wij zitten dus goed! Jij ook? 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.