Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Said El Hassnaoui- Said lacht! Alles weg - 02-11-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 02-11-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Said El Hassnaoui Said lacht! Alles weg

  Said El Hassnaoui

  Said lacht! Alles weg

  Marokkaanse Nederlander vertelt pijnlijke en rake grappen

  In Nederland wordt Said El Hassnaoui een Marokkaan genoemd, terwijl ze hem in Marokko beschouwen als Nederlander. Hoe kun je je dan ooit ergens thuisvoelen? Hoe ga je om met discriminatie, vooroordelen en culturele verschillen? De comedian laat in deze hilarische voorstelling zien hoe hij negatieve energie omzet in positieve. Said lacht!

  Eerder dit jaar stond Said nog in de finale van het Leids Cabaret Festival, waar hij veel pluimen kreeg. “Said zijn perspectief als Marokkaanse Nederlander is spannend en geestig, met pijnlijke en dus rake grappen waarmee hij de zaal charmant bespeelt”, schreef de jury, die ook zijn “prachtige zang, grappige motoriek en aanstekelijke energie” prees. We stellen dit grote talent graag aan je voor.

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel).


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.