Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Je bezoek aan Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Je bezoek aan Agnietenhof

  Welkom in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof!

  Wat fijn dat we je mogen verwelkomen! Om je bezoek voor alle medebezoekers, medewerkers en artiesten zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal theaterregels opgesteld. 

  Kom op tijd!
  Voor gezelschap en publiek is het erg storend als mensen te laat binnenkomen. Ben je te laat? Dan loop je het risico dat je de zaal niet meer in mag of een andere stoel krijgt toegewezen. Een en ander geeft geen recht tot restitutie. De deuren van Agnietenhof zijn 1 uur voor aanvang voorstelling en een half uur voor aanvang film geopend. 

  Tickets gereed voor controle 
  Bij de ingang van Agnietenhof worden je toeganskaarten gescand. Dit kan ook vanaf je telefoon. Zorg er dan voor dat je de tickets gedownload op je telefoon hebt staan.

  Geef je jas af bij de garderobe
  In verband met de brandveiligheid dien je voorafgaand aan de voorstelling of film je jas af te geven bij de garderobe. Gebruik van de garderobe is gratis. 

  Het maken van foto's, video's en geluidsopnames
  Artiesten en je medebezoekers kunnen het maken van foto's, video's en/of geluidsopnames als zeer storend ervaren. Daarom is het verboden om foto-, video- of geluidopnames te maken tijdens voorstellingen.

  Mobiele telefoons
  Mobiele telefoons dienen voorafgaand aan de voorstelling uitgeschakeld te worden ter voorkoming van technische en artistieke storingen.

  Eten & drinken
  Het is niet toegestaan om consumpties mee de zaal in te nemen en/of te nuttigen in de theaterzalen. Voorafgaand, in de pauze en na de voorstelling/film ben je van harte welkom bij één van onze bars in de foyers. 

  Pauzedrankje bij voorstellingen
  Bijna al onze voorstellingen zijn inclusief gratis garderobe en pauzedrankje (zie toegangsbewijs). De drankjes staan op diverse plaatsen voor je klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kun je na de voorstelling genieten van je drankje. Deze service is niet van toepassing bij STIP-voorstellingen, verhuringen, festivals, enkele jeugdvoorstellingen en klassieke concerten in Zinder.

  Gehoorondersteuning
  Je kunt in alle zalen gratis gebruikmaken van een gehoorversterkende installatie, zowel met als zonder eigen hoortoestel. Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan voor aanvang van de voorstelling of film bij de kassa. De gehoorversterkende installatie wordt door de Commissie Toegankelijkheid van de Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden (NVVS) getest en gecertificeerd.

  Rollators, buggies en scootmobielen
  Rollators, buggies en scootmobielen mogen niet mee de zaal in en dienen dus buiten de zaal geparkeerd te worden.  

  Rolstoelplaatsen
  Het hele pand is goed toegankelijk voor rolstoelhouders. In de Rabozaal zijn 3 en in de Kleine Zaal maximaal 4 rolstoelplaatsen beschikbaar (afhankelijk van het type rolstoel). Een rolstoelplek aanvragen kan via de button 'Bestel rolstoelplaats' op de webpagina van elke voorstelling of film. Of neem contact op met de kassa, we helpen je graag!  

  Hulphonden
  Neem je je hulphond mee? Laat het ons dat even weten via 0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl. Samen kunnen we kijken naar de beste plekken voor jullie. 

  Algemene bezoekersvoorwaarden
  Schouwburg Agnietenhof verklaart dat de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing zijn. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam.