Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Over ons - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Over ons


  Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

  Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is sinds 1969 hét theater in het midden van het land met een zeer diverse theaterprogrammering en filmaanbod. De Agnietenhof is bovendien uitstekend geschikt als congreslocatie.

  Begin november 2014 is de schouwburg heropend na een ingrijpende verbouwing. De Agnietenhof heeft twee theaterzalen: de Kontakt Mediapartners Zaal (circa 800 stoelen) en de Kleine Zaal (ruim 250 stoelen) en diverse sfeervolle foyers.

  Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is bij uitstek geschikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Samen met Cultuurgebouw Zinder maakt de Agnietenhof onderdeel uit van Cultuurbedrijf Tiel.
     Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder. Cultuurbedrijf Tiel wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.

  Directeur Nico Baars: “Genieten. Met elkaar. Van een mooie voorstelling of film in de Agnietenhof. Lekker veel en hard lachen bij je favoriete cabaretier, swingen bij dat aanstekelijke concert, aan de lippen hangen van die fantastische acteur of actrice, of met je kind(eren) vol verwondering meegenomen worden in de leukste en spannendste theateravonturen. Minstens zo leuk is het om zelf theater of muziek te maken. Dat kan in Zinder waar een groot aantal bevlogen docenten je graag via lessen en workshops kennis laten maken met die bijzondere wereld van kunst en cultuur. Want dat is het belangrijkste doel van het hele team van Cultuurbedrijf Tiel; iedereen, jong en oud laten genieten, ervaren en beleven. Wees welkom!”

  Beide locaties zijn bij uitstek geschikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties, met verschillende vergaderruimtes en foyers.

  Onze medewerkers
  We werken elke dag met passie en plezier aan alles wat er binnen Cultuurbedrijf Tiel plaatsvindt. Benieuwd naar onze medewerkers? Ontdek hier wie er bij Cultuurbedrijf Tiel voor en achter de schermen werken.