Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Vrienden - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Vriend van de Agnietenhof

  Wil je kans op de beste plaatsen, voorrang op de kaartverkoop en korting op (bijna) alle voorstellingen en films? Meld je dan nu aan als Vriend van de Agnietenhof voor theaterseizoen 2024/2025. Voor € 29,50 per jaar steun je ons theater en geniet je zelf van allerlei voordelen! 
   

  Word Vriend 24/25 >

  Houd rekening met een verwerkingstijd van 1 à 2 werkdagen.  

  Met de aankoop van dit lidmaatschap ga je automatisch akkoord met jaarlijkse verlenging en doorlopende incasso van het Vriendenlidmaatschap.      1. Bestel als eerste je kaarten
  Zodra de voorstellingen in verkoop gaan kun jij als Vriend eerder kaarten bestellen tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop. 
  Ben jij al klaar voor de Vriendenvoorverkoop? Bekijk onze checklist > 


  2. Bovenaan op de wachtlijst
  Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan via de website in op de wachtlijst. Vrienden die op de wachtlijst staan worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

      3. Als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen
  Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van bijboekingen én krijgen (bijna altijd) voorrang op de kaartverkoop.* 

      4. Vriendenkorting
  Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen*. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

  5. Ook korting in Filmtheater
  Elke twee maanden ontvang je de Filmfolder in je brievenbus. Daarnaast krijg je ook Vriendenkorting in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

      6. De Amuse
  Elke Vriend ontvangt een uitnodiging voor de feestelijke presentatieavond 'De Amuse'. Op deze avond presenteren wij het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

      7. Vriendenaanbiedingen
  Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen. Let op: hiervoor dien je wel 'Persoonlijke tips' aan te vinken in 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater account

      8. Extra service
  Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een digitaal tegoed).
   

  Word Vriend 24/25 >


  * uitzonderingen, uitsluitingen en voorwaarden van toepassing

  Vragen?
  Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen voor het volgende seizoen kan door vóór 1 maart 2025 een mail te sturen naar de kassa.
  Bel (0344 673 500) of mail ons gerust. Bekijk hier de openingstijden. Wij helpen je graag!