Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Vrienden maken Vrienden

Zullen we vrienden worden?

Ben je regelmatig te vinden in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof? Zit je graag op de beste plaatsen? En wil je een week voorrang op de kaartverkoop? Dan is het slim om een Vriendenlidmaatschap te overwegen. Naast een vergrote kans op je favoriete stoel in de zaal én een week voorrang genieten Vrienden van nog veel meer voordelen. Want Vrienden van de Agnietenhof hebben een streepje voor!

Word Vriend voor theaterseizoen 2019/2020 ➤

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen zijn in volle gang. Het programma is inmiddels rond en we kunnen verklappen: we hebben veel mooie voorstellingen in het vooruitzicht. Seizoen 2019/2020 wordt sowieso extra bijzonder, want we vieren ons 50-jarig jubileum. Nog meer reden om Vriend te worden voor het nieuwe seizoen!

---
Alle voordelen op een rij:

VRIENDENVOORVERKOOP
Als Vriend kun je eerder kaarten bestellen: vanaf woensdag 15 mei om 10.00 uur.

VRIENDENKORTING
Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen (ook ná 1 juli). De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

OOK KORTING IN FILMTHEATER
De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

VRIENDENAVOND
Elke Vriend mag twee vrijkaarten bestellen voor de feestelijke Vriendenavond op dinsdag 12 mei 2020. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Meer info op pagina 89.

VRIENDENAANBIEDINGEN
Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant. Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater account. Daarnaast brengen we Vrienden als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen. Meld je ook hiervoor aan via Mijn Theater.

EXTRA SERVICE
Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een tegoedbon) en kun je kaarten die besteld zijn tijdens de Vriendenvoorverkoop in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-).
---

Zullen we Vrienden worden?
Voor € 27,50 geniet je van alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3. Sponsor worden via Stichting Sponsoring Theater Agnietenhof mag natuurlijk ook. 

Word Vriend voor theaterseizoen 2019/2020 ➤
Voor het aanmelden doorloop je hetzelfde stappenplan als bij het kopen van kaarten
TIP: zet ook meteen je communicatievoorkeuren goed in Mijn Theater om niets te missen

Vragen? Bel of mail ons gerust via 0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl. Wij helpen je graag!

Meer informatie over de (andere) veranderingen in de kaartverkoop voor seizoen 2019/2020: www.agnietenhof.nl/vragen.Advertenties