Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Vrienden maken Vrienden

Zullen we vrienden worden?

Ben je regelmatig te vinden in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof? Zit je graag op de beste plaatsen? Of wil je een week voorrang op de kaartverkoop? Dan is het slim om een Vriendenlidmaatschap te overwegen. Naast een vergrote kans op je favoriete stoel in de zaal en een week voorrang genieten Vrienden van nog veel meer voordelen. Want onze Vrienden hebben een streepje voor!

Binnenkort kun je Vriend worden voor seizoen 2019/2020. 

Alle voordelen op een rij:

Vriendenkorting (ook op filmkaarten)

Het hele seizoen recht op Vriendenkorting op (bijna) alle voorstellingen! De korting is € 2,00 per kaart of € 1,00 op kaarten tot € 15,00. Deze Vriendenkorting is óók geldig op films en geldt op maximaal 4 kaarten per voorstelling (vrienden kiezen bij het bestellen voor de Prijssoort Vriend).

Voorrang op de voorverkoop

Tijdens de Vriendenvoorverkoop voorrang op de kaartverkoop van het nieuwe seizoen.

Twee vrijkaarten Vriendenavond

Recht op 2 vrijkaarten voor de exclusieve Vriendenavond. Ontvangst met een hapje en een drankje, een speciaal programma met cabaret, muziek en tips over de voorstellingen in het nieuwe seizoen. 

Speciale Vriendenacties via online magazine

Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen en kortingsarrangementen (bijv. gratis kaarten voor geselecteerde voorstellingen en films) via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Daarnaast brengen we Vrienden altijd als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen.

Gratis koffie/thee 

Als Vriend kun je genieten van een gratis kop koffie/thee bij een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant.

Gratis kaarten ruilen

Bij verhindering kun je gratis kaarten ruilen tegen andere kaarten of een tegoedbon, tot 3 werkdagen voor een voorstelling.

In twee termijnen betalen

Tijdens de Vriendenvoorverkoop bestelde kaarten mag je voldoen in 2 termijnen (kosten € 5).

Zullen we Vrienden worden?
Voor € 27,50 kun je genieten van alle voordelen die het Vriendenlidmaatschap te bieden heeft. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je ook Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij uw aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3.

Binnenkort kun je Vriend worden voor seizoen 2019/2020.

(Voor het aanmelden doorloop je hetzelfde stappenplan als bij het kopen van kaarten)

Vragen? Bel of mail ons gerust via 0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl

Meer informatie over de (andere) veranderingen in de kaartverkoop voor seizoen 2019/2020 leest u hier: www.agnietenhof.nl/vragen.Advertenties