Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Musa - Ik ben Musa - 04-01-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 04-01-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Musa Ik ben Musa

  Musa

  Ik ben Musa

  Openhartige en grappige zoektocht van nieuwe cabaretster

  In 1996 emigreerde Muhsin Abdulwahab, beter bekend als Musa, met zijn familie vanuit Jemen naar Nederland. Als kind al was hij een dromer die graag in zijn eigen fantasiewereld vertoefde. Hij werd dan ook acteur en haalde in 2018 glansrijk de finale van Cameretten. 

  Na Schaakmat is Ik ben Musa zijn tweede avondvullende solovoorstelling. De 35-jarige cabaretier wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? Reken op een openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. Deze nieuwe stem in het cabaret is het meer dan waard om gehoord te worden!


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.