Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Pas op voor de billenbijter! - Joes Boonen - 22-12-2024 13:30 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zondag 22-12-2024

  Aanvang

  13:30 uur

  Eindtijd

  14:15 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Jeugd, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Joes Boonen Pas op voor de billenbijter! (4+)

  Joes Boonen

  Pas op voor de billenbijter! (4+)

  Heerlijk griezelen voor de allerkleinsten 

  Elke avond rond de klok van acht uur kruipt er onder Fieps bed een heel gek figuur. De billenbijter, de kabouter, het kusjesbeest en het poepiemonster komen tevoorschijn. Maar monsters onder je bed bestaan niet. Toch? 

  Pas op voor de billenbijter! is een gruwelijk grappige griezelvoorstelling voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Joes Boonen neemt ze mee op een muzikale reis langs monsters die helemaal niet zo eng zijn als je op het eerste gezicht misschien zou denken…
  Boonen is bekend van Nickelodeon en heeft al meerdere malen in Zinder en Agnietenhof gestaan met haar vrolijke kindervoorstellingen die gebaseerd zijn op populaire prentenboeken.

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel) 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.