Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jeannine La Rose – Genoeg?! - 01-02-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 01-02-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jeannine La Rose Genoeg?!
  Jeannine La Rose Genoeg?!

  Jeannine La Rose

  Genoeg?!

  Openhartig cabaretdebuut van een gevierde musicalster

  De afgelopen jaren was Jeannine la Rose te zien in grote musicals als Boni, The Bodyguard en Tina. Ze kroop in vele huiden. Maar wie is Jeannine nou echt? Je krijgt het antwoord te horen in haar eerste cabaretvoorstelling Genoeg?! Daarin behandelt ze een gevoel dat we allemaal kennen, maar vaak niet durven te benoemen: dat we er mogen zijn. Zowel onze mindere als goede kanten. Veel mensen zijn continu bezig met de verwachtingen van anderen. We leven zoals we zouden moeten zijn en niet als wie we wérkelijk zijn…

  Klaar daarmee! Jeanine trakteert ons op cabaret met een lach en een traan. Ontroerend en verbindend. Deze voorstelling is een ode aan trouw zijn aan jezelf.


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.