Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Selma Visscher - Ik kijk liever - 19-04-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 19-04-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Selma Visscher Ik kijk liever

  Selma Visscher

  Ik kijk liever

  Selma geeft een muzikale draai aan stand-up

  De weg die Selma Visscher aflegde naar het cabaretpodium is er één uit het boekje. Ze werd van de toneelschool gestuurd en won nog geen maand later, zonder enige ervaring, de juryprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Alsof het zo moest zijn. In de jaren daarna stond Selma ook in de finales van Cameretten en het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

  Nu is het tijd om haar vleugels avondvullend te spreiden. In Ik kijk liever geeft ze met muziek een nieuwe invulling aan het genre stand-up. Ze wordt daarbij ondersteund door haar broer Lars Visscher, een grote naam in de accordeonwereld. Verder vindt Selma het moeilijk om zichzelf aan te prijzen. Want terwijl iedereen zichzelf non-stop probeert te verkopen, blijft zij liever dicht bij haar kernwaarden van ongemak en schaamte. En dus zeggen wij het maar: het wordt ontzettend grappig. 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.