Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Ik heb een heel vies woord geleerd, - dat woord dat rijmt op stoep! - 29-04-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  dinsdag 29-04-2025

  Aanvang

  14:00 uur

  Eindtijd

  14:50 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Jeugd, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jasper Smit Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep! (6+)

  Jasper Smit

  Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep! (6+)

  Vrolijke liedjes voor kinderen vanaf zes jaar

  Liedjes met een betekenis zijn leuk voor volwassenen, maar zéker ook voor kinderen. Zij verdienen immers net zo goed mooie liedjes over de onderwerpen die ze belangrijk vinden. Zoals iedereen moeten zoenen op een verjaardag (blegh). Over doen alsof je slaapt wanneer je vader je ’s nachts uit de auto naar bed draagt. Of over moeders die hun chocolade voor je verstoppen. En tja, wat rijmt er nou op stoep? Snoep, soep, hoelahoep… Verder zouden wij niets zo snel niets kunnen verzinnen. 

  Jasper Smit won het Utrechts Cabaret Festival en was finalist van het Cabaretfestival Cameretten. Hij maakt al ruim twintig jaar liedjes voor volwassenen, maar richt nu al zijn energie, blijheid en muzikaliteit op een jong publiek. Dit is theaterconcert met een vlijmscherp randje en een enorm hart. Meezingen mag!

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel) 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.