Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kunst & Covers 9-11-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 09-11-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Kaarten

  Regulier: € 19,50
  Vriend: € 19,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Kunst & Covers Muziekvereniging Kunst en Vriendschap & The Passengers

  Kunst & Covers

  Muziekvereniging Kunst en Vriendschap & The Passengers

  Unieke samenwerking tussen klassiek orkest en cover band

  Het ‘Kunst & Covers’ concert laat horen dat verschillende muziekstijlen elkaar kunnen versterken op een mooie manier. De organiserende muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Maurik heeft namelijk de handen ineengeslagen met coverband The Passengers uit Tiel. De muzikanten komen uit zeer verschillende muzikale hoeken maar ze laten samen zien dat deze combi een speciale muzikale beleving oplevert. 

  Voor de pauze laat het Groot Orkest van muziekvereniging Kunst en Vriendschap klassieke stukken horen die passend zijn bij het 60 koppige harmonieorkest. Het orkest is na promotie in 2022 onderdeel van de eerste divisie en staat daarmee garant voor een hoog muzikaal niveau zonder oog te verliezen voor al haar spelende leden. Ze hebben stukken uitgekozen vanuit een echt harmonie repertoire. Zo kan je genieten van de bekende Armeense dansen van Alfred Reed, een zeer gevarieerd stuk met verschillende volksdansen wat heel leuk is om te spelen en te beluisteren. Andere bekende werken als het stoere Lord Tullamore van Carl Wittrock en het stemmige One Life Beautiful van Julie Giroux zullen ook worden gespeeld.

  Na de pauze verandert de sfeer want we gaan van het klassieke naar de covers. The Passengers uit Tiel bestaat uit vijf gepassioneerde muzikanten die vanuit een wild idee aan hun muzikale reis begonnen zijn. Met een fanatieke frontman kan de band veel verschillende muziekstijlen spelen, wat erg handig is voor dit concert. En door samen te spelen met het harmonieorkest zorgt het voor een extra laag in de bekende covers die gespeeld worden. Wat er gespeeld wordt houden we nog geheim maar het belooft een spektakel geworden.