Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Businessclub & donaties - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Businessclub & donaties

   

  Steun Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

  Het is mogelijk om Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof te steunen. Als sponsor of middels een donatie draagt u bij aan een hoogwaardige en diverse programmering. Met een gift steunt u de kunst en cultuur in Tiel en de regio en draagt u bij aan een vitaal maatschappelijk klimaat. 

   

  Businessclub De Rode Loper

  Culturele Businessclub De Rode Loper is in 2001 opgericht. De Rode Loper is een unieke businessclub van bedrijven en organisaties die een bijzondere relatie hebben met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Netwerken en relatiebeheer in een gastvrije ambiance staat centraal, maar het lidmaatschap biedt ook een groot aantal voordelen!

  Mede dankzij de businessclub kunnen Agnietenhof en Zinder aantrekkelijke programma’s bieden en bijzondere projecten initiëren. Daardoor draagt Cultuurbedrijf Tiel bij aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat en een bruisend maatschappelijk en cultureel leven in Tiel en Rivierenland.

  Lees meer:


  Interesse? 
  We verwelkomen u graag als Businessclublid! Het lidmaatschap loopt in principe van september tot september. Voor leden die gedurende het seizoen hun lidmaatschap starten, wordt uiteraard een voorstel op maat gemaakt.

  Bel of mail voor meer informatie:
  Telefoon: 0344 673 515 | mail

   

  Cultuur in Bloei


  Businessclub De Rode Loper valt onder Stichting Cultuur in Bloei.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Baars, directeur van Cultuurbedrijf Tiel, telefoon 0344 673 515 of per mail.