Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bas Keijzer & Rosa Mee - Annet - 30-11-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 30-11-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Toneel, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Bas Keijzer & Rosa Mee Annet

  Bas Keijzer & Rosa Mee

  Annet

  Een ontroerende monoloog over het leven zelf

  Een paar jaar geleden wilde acteur Bas Keijzer iets nobels doen. Hij werd als vrijwillige ‘buddy’ gekoppeld aan Annet, een dementerende vrouw van 88. Ondanks alle verschillen bloeide er een vriendschap op. Zij had een bewogen leven achter de rug en verloor twee van haar drie zonen. Hij had zelf een gezin met jonge kinderen en kon het besef dat er meer bestaat dan werk goed gebruiken. 

  Annet is een ontroerende toneelmonoloog over het leven, de dood en het gebied daartussenin. Keijzer baseerde deze voorstelling op de dertigdelige podcast die hij maakte over zijn wekelijkse wandelingen met Annet. Celliste Rosa Mee zorgt voor een prachtige muzikale omlijsting. 

  script, teksten, muziek: Bas Keijzer · regie: Jori Hermsen

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel).


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.