Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Luuk Ransijn - Vacht - 18-01-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 18-01-2025

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Luuk Ransijn Vacht

  Luuk Ransijn

  Vacht

  Zachtmoedige cabaretier zoekt zijn plek in een harde wereld 

  “Vanaf zijn opkomst weet Luuk het publiek voor zich in te nemen met een guitige blik, pretogen en een aanstekelijke bravoure”, schreef de jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2023. Niet zo gek dus dat Ransijn het festival glansrijk op zijn naam schreef. Een nieuwe ster werd geboren. 

  Vacht is zijn avondvullende debuut. Als zachtmoedige jongen probeert Ransijn een plek te veroveren in een maatschappij die steeds meer verhardt. Hij heeft een scherp oog voor de grote uitdagingen van zijn generatie, maar de cabaretier richt zich ook graag op de kleine dingen des levens. Met veel humor en gevoelige liedjes probeert Ransijn vat te krijgen op zichzelf én die beangstigende buitenwereld. Kom je een handje meehelpen? 

  regie: Jessica Borst


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.