Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bakker & Bakker - Ben je bezopen? - 19-10-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 19-10-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Bakker & Bakker Ben je bezopen?

  Bakker & Bakker

  Ben je bezopen?

  Unieke combinatie van cabaret en theatercollege

  Is verslaving nou een progressieve hersenziekte of gewoon een slechte levensstijl? Zoon Fimme (cabaretier en ervaringsdeskundige) en vader Bram Bakker (voormalig psychiater) onderzoeken het fenomeen in al zijn gedaanten. Zonder franje, eerlijk, open en niemand ontziend. Vooral zichzelf en elkaar niet. 

  Tijdens deze kruising tussen een cabaretvoorstelling en een theatercollege geven de Bakkers met veel humor antwoord op belangrijke vragen. Zijn verslaafden in de basis allemaal hooggevoelig? Hoe keren we de epidemie die de mateloosheid is geworden? En zouden hulpverleners zichzelf wat minder serieus moeten nemen? Een avond met harde grappen waar je nog iets van opsteekt ook. 

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel).


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.