Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Cadeaubonnen & korting - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Cadeaubonnen & korting

   

  CADEAUBONNEN

  Bij Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof kun je de volgende cadeaubonen kopen en inwisselen: PODIUM Cadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon. 
  Wij accepteren geen VVV-bonnen, Kunst & Cultuurkaarten of andere cadeaubonnen. 

  PODIUM Cadeaukaart

  Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kun je zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is drie jaar geldig en door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Heb je nog een theater- en concertbon? Maak je zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.

  De PODIUM Cadeaukaart van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Cultuurgebouw Zinder
  Leuk om te geven én te krijgen. Bestellen kan online via onderstaande button, bij de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en bij de balie in Cultuurgebouw Zinder.

  Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd!  


  Inwisselen PODIUM Cadeaukaart 
  Inwisselen kan online tijdens het reserveren en aan de kassa in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Bekijk hier het programma >

   

  De Nationale Bioscoopbon


  De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart. Als gever kun je zelf de waarde bepalen (€ 10,00 tot €150,00). De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden. Let op: de Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan filmkaarten en alleen in te wisselen bij de kassa, niet online.


   

  KORTINGSREGELINGEN

  Kortingen en aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid. Deze gelden niet op reeds gekochte kaarten en zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen.
   

  (Film)Vriendenkorting

  • Vrienden kunnen het hele seizoen kaarten bestellen voor de Vriendenprijs (bijna alle voorstellingen) en zijn als eerste op de hoogte van bijboekingen. De Vriendenkorting van € 2,- is geldig op max. 4 kaarten per voorstelling.
  • Vrienden krijgen ook € 1,- korting op filmkaarten. Deze korting is geldig op max. 4 kaarten per film.
  • Vriend worden kan vanaf € 27,50 per seizoen. Bekijk hier alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap.
  • FilmVriend worden kan voor € 10,- per seizoen. 
    

  CJP / Cultuurkaart 

  • Met je CJP-pas / Cultuurkaart krijg je op bijna alle voorstellingen € 2,50 korting op 1 kaartje en € 1,50 bij films.
  • Op vertoon van je CJP-pas kun je vanaf 30 minuten voor aanvang een last minute kaartje kopen voor de helft van de prijs (niet geldig voor films). 
  • Neem je kortingspas mee bij elk bezoek aan een voorstelling of film i.v.m. kaartcontrole.

  Groepskorting

  Voor groepen van minimaal 20 personen geldt een reductie op bijna alle voorstellingen en films. Deze korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,-.

  RIV THE KID

  • Als RIV THE KID-lid krijg je 10% korting op bijna alle jeugdvoorstellingen.
  • Met één volle stempelkaart krijg je extra korting op een jeugdvoorstelling en met twee volle stempelkaarten krijg je een vrijkaartje voor een voorstelling in de Kleine Zaal of extra korting voor een voorstelling in de Kontakt Mediapartners Zaal (mits kaarten beschikbaar). Het inleveren van stempelkaarten kan alleen aan de kassa, niet online.
  • Neem altijd je RIV-pas mee i.v.m. de kaartcontrole.
  • Bekijk hier alle voordelen van Riv the Kid.