Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rokkerol - Efrem Stein - 09-03-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zondag 09-03-2025

  Aanvang

  10:30 uur

  Eindtijd

  11:15 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Jeugd, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Efrem Stein Rokkerol (1+)
  Efrem Stein Rokkerol (1+)

  Efrem Stein

  Rokkerol (1+)

  Een wereld vol verbeelding, logica en creativiteit voor de allerkleinsten

  Rokkerol is een uitnodiging voor kleine en grote onderzoekers om alle vormen van een bal te ontdekken. Een speelse voorstelling over meerollen, vasthouden en loslaten. Want je zal maar voor het eerst een bal ontmoeten. Wat is dat nou voor een ding? Waar begínt de bal? En waarom rólt een bal eigenlijk? Samen met Efrem gaan de allerjongste theaterbezoekers nieuwsgierig en onbevangen op ontdekkingstocht. 

  Acteur Efrem Stein beweegt zich met Rokkerol meer dan ooit in de belevingswereld van dreumesen en peuters. Kinderen vanaf één jaar zijn welkom bij deze voorstelling, die hun fantasie prikkelt en ze meeneemt in een wereld vol verbeelding, logica en creativiteit. Een prachtige kennismaking met theater!

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel) 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.