Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 19-10-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theatercollege

  Kaarten

  Regulier: € 25,00
  Vriend: € 23,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Wim Daniëls Filosofietsen

  Wim Daniëls

 • Filosofietsen

  Theatercollege vol humor over ons favoriete vervoersmiddel

  Op zijn eigen website heeft Wim Daniëls een overzicht gemaakt van wat hij allemaal doet. Zo is hij schrijver, tv-presentator, geeft hij theatercolleges en cabaretvoorstellingen en heeft hij ook nog een bordspel gemaakt. Vanaf dit theaterseizoen kan er wat ons betreft ook nog Fietsexpert bij. Alleskunner Daniëls komt met een heerlijk theatercollege over Nederlands favoriete tweewieler naar Agnietenhof.

  In dit theatercollege, geschikt voor iedereen die een fiets heeft, staat de geschiedenis van de tweewieler centraal. Tijdens deze verrassende avond komen brandende vragen aan de orde: wie is de uitvinder van de fiets? Waarom vond men lange tijd dat vrouwen niet thuishoorden op de fiets? Hoe plak je een band? Wat is er mis met het vroeger zo populaire lied Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel? Wie was de eerste Nederlander die op de fiets de wijde wereld introk? Waarom zit de kettingkast rechts van het frame en de bel meestal links? 

  Als je dan ’s avonds na het bezoek aan deze voorstelling terugrijdt naar huis (bij voorkeur op de fiets), besef je: Filosofietsen maakt fietsen nog fijner!

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties