Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  zondag 17-12-2023

  Aanvang

  14:30 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Jeugd, Muziektheater

  Kaarten

  Regulier: € 15,00
  t/m 12 jaar: € 15,00
  Vriend: € 14,00
  Vriend t/m 12 jaar: € 14,00
  RIV the Kid-korting: 10%
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Willem Junior (8+)

 • Willem Junior (8+)

  Dé muzikale en humoristische geschiedenisvoorstelling van dit seizoen

  Voor elke voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal zingen we het: ‘Wilhelmus va-han Na-ha-sou-we, ben ik van Duitsen bloed’. Maar wacht even: van Duitsen bloed? Maar Willem is toch gewoon Willem van Oranje? Onze Vader des Vaderlands? Wat heeft Duitsland daarmee te maken? En als hij Willem de Zwijger heet, waarom praat hij dan zo veel? En waarom zingen we dat lied eigenlijk? 

  In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd. Ze ontmoeten de jonge Willem van Oranje en proberen alle mysteries rondom deze Grootste Nederlander Aller Tijden te ontrafelen. Een energieke jeugdvoorstelling, stampvol humor, leuke liedjes en spannende momenten. En wie weet steek je er op nog wat van op. 

  regie: Florus van Rooijen · spel (in wisselende samenstelling): Calvin Kromheer, Wesley Florijn, Luuk Haaze of Thijmen de Koeijer (Willem) en Merijn Oerlemans, Lucas van den Elshout of Kylian de Rooij (Jan)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties