Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Wie is er bang voor Virginia Woolf - 15-02-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 15-02-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Toneel, Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 28,50
  Vriend: € 26,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Wie is er bang voor Virginia Woolf? Sanne Wallis de Vries, Alex Ploeg e.a.

  Wie is er bang voor Virginia Woolf?

 • Sanne Wallis de Vries, Alex Ploeg e.a.

  Verrassend scherpe dramavoorstelling met zwartgallige humor

  Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender in een toneelvoorstelling? En dan ook nog Wie is er bang voor Virginia Woolf? Je weet wel, van de legendarische verfilming met Elizabeth Taylor en Richard Burton. De vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen zijn een kolfje naar de hand van Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender. Als geen ander weet dit viertal vileine humor met zwartgallig drama te combineren en elkaar in dit meesterwerk tot het uiterste te drijven.

  Na een feestje op de universiteitscampus nodigen hoofddocent geschiedenis George en zijn vrouw Martha het pasgetrouwde stel Nick en Honey uit voor een laatste drankje bij hen thuis. Wat volgt is een virtuoos slagveld, dat de idealen en dromen van het jonge, hoopvolle koppel zwaar op de proef stelt. 

  tekst: Edward Albee · regie: Hanneke Braam · spel: Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heb je altijd nog even de gelegenheid om je benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.