Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
René van Kooten, William Spaaij e.a. | War of the Worlds - Agnietenhof


Datum

vrijdag 30-10-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziektheater

Kaarten

Vriend: € 20,50
Regulier: € 22,50
CJP: € 20,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • René van Kooten e.a. War of the Worlds

René van Kooten e.a.

 • War of the Worlds

  De dag die Amerika shockeerde

  Het is zondag 30 oktober 1938. Op de Amerikaanse radio is een nieuwsuitzending te horen. De invasie vanuit Mars is begonnen. In de USA breekt paniek uit. Mensen springen in hun auto om het buitenaardse gevaar te ontlopen. Wat zij niet beseffen is dat het een hoorspel is; gemaakt door de briljante jonge theatermaker Orson Welles en zijn groep. Orson Welles’ “War Of The Worlds” is een reconstructie van die dag, die opname en die paniek.

  spel: René van Kooten, Robin van den Heuvel, Julia Berendse, Abel Leemans ∙ regie & script: Dick van den Heuvel ∙ muziek: Jeroen Sleyfer ∙ beeld: Coen van der Hoeven

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties