Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Valentina Toth - Wildbloei 13-1-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 13-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Cabaret, Kleinkunst, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Valentina Tóth Wildbloei (try-out)

  Valentina Tóth

  Wildbloei (try-out)

  We kunnen niet meer om Valentina heen: hét comedytalent van 2023! 

  De Volkskrant noemde Valentina hét comedytalent van 2023, het Parool omschrijft haar als ‘een betoverende, ronduit sensationele performer’ en de Theaterkrant schreef ‘Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!’. Dan moet er wel iets heel bijzonders gebeuren in Cabaretland. En dat is ook zo. We zijn ontzettend blij met de komst van Valentina Tóth in de Zinder Zaal zodat ons publiek ook kennis met haar kan maken. 

  Haar eerste avondvullende voorstelling Wildbloei is een ode aan de hysterische vrouw. In de tragikomische, muzikale en over-the-top onewomanshow verkent Valentina de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. 

  regie: Stephanie Louwrier  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.