Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Thjum Arts - Tijdloos Genot 11-11-23 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 11-11-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:25 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Cabaret, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Thjum Arts Tijdloos Genot

  Thjum Arts

  Tijdloos Genot

  Thjum is droogkomisch, authentiek en een cabaretier die je echt wilt zien

  Als cabaretier doet Thjum Arts ons denken aan Tim Fransen en Theo Maassen. Hij won in 2021 zowel de jury- als de publieksprijs op cabaretfestival Cameretten. Het is nu dus de hoogste tijd dat Tiel het nieuwste cabarettalent bij ons gaat gaat zien. 

  Free Record Shop
  Thjum is het type ‘what you see is what you get’, een authentieke gast met slimme, doordachte humor, alsof hij dit al zijn hele leven doet. Toch was het pas op zijn achttiende dat er iets bijzonders gebeurde op theatergebied. Hij besloot mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van de school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop en een nieuwe cabaretier was geboren. Geloof ons, Thjum moet je als echte cabaretliefhebber hebben gezien.

  regie: Joost Laterveer  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.