Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 26-04-2023

  Aanvang

  20:30 uur

  Eindtijd

  22:27 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Film

  Kaarten

  Regulier: € 9,00
  Vriend: € 8,00
  CJP Korting: € 1,50
  Filmvriend: € 8,00
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The Whale
  The Whale
  The Whale
  The Whale
  The Whale

  The Whale

 • Een hartverwarmend en aangrijpend portret van een eenzame, obese man

  Charlie leeft een teruggetrokken bestaan en geeft online Engelse les. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijtgeraakt. Toch probeert hij het contact te herstellen met zijn zeventienjarige dochter Ellie. Zij is van hem vervreemd geraakt omdat ze hem kwalijk neemt dat hij het gezin in de steek heeft gelaten.
  Regisseur Darron Aronofsky (‘Black Swan’, ‘Requiem For A Dream’) schetst een hartverwarmend en aangrijpend portret van een eenzame man, die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. Langzaam ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die wij zien, in scènes die je regelmatig bij de keel grijpen. Acteur Brendan Fraser (‘The Mummy Trilogy’, ‘Crash’) maakt in ‘The Whale’ een fenomenale comeback, die door het publiek op het filmfestival van Venetië beloond werd met een minutenlange staande ovatie.
  Fraser ontving voor zijn rol in The Whale de Oscar voor Beste Acteur.
   

  'Weergaloos acteerduet' Volkskrant (★★★★)
  'Aangrijpende film' VPRO Cinema(★★★★)

  Verenigde Staten, 2022, regie Darren Aronofsky, 117 minuten

  Deze film is ook te zien op dinsdag 25 april

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties