Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Wanderers play Elvis - 11-01-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 11-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:50 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   The Wanderers play Elvis

 • The Wanderers play Elvis

  Daverende tribute Elvis Presley rockt de Agnietenhof

  Elvis Presley mag dan inmiddels alweer zesenveertig jaar niet meer onder ons zijn, zijn muziek is nog altijd springlevend. Ook dit theaterseizoen hebben we weer een bijzondere tribute show van The King: The Wanderers.

  Authentieke sound, scherpe looks en vertolkingen recht uit het hart: met The Wanderers waan je je weer in rock-‘n-roll-jaren van de fifties en vroege sixties. De groep speelt voor de pauze muziek uit de Memphis-jaren van Elvis, met name zijn sessies in de Sun Studios. In het tweede deel komen ook de grote wereldhits aan bod: van Heartbreak Hotel tot Blue Suede Shoes, van Hound Dog tot Jailhouse Rock en van gospel tot ballade. Daarnaast vertelt journalist en Elvis-kenner Kees Thies hartverwarmende Elvis-anekdotes, aangevuld met bijzondere beelden.

  zang en gitaar: Maarten Teekens · gitaar: Ron ‘Parelvet’ Smith · contrabas: Johan Struik · toetsen: Govert van der Kolm · drums: Marc Burger · verhalen: Kees Thies

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.