Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Royal Sisters 20-1-2023 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 20-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Theaterconcert, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The Royal Sisters

  The Royal Sisters

  The Royal Sisters is een vrouwelijk vocaal trio waarin jazz, theater, close harmony, retro en een vleugje feminisme samenkomen. In hun programma Swipes & Lovers voeren The Royal Sisters een divers repertoire uit dat de verschillen blootlegt tussen enerzijds de analoge beleving van de liefde in de jaren 1900+ (het tijdperk waarin de jazz standards gecomponeerd werden) en anderzijds de digitale zoektocht naar de liefde van nu, waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van datingapps.

  De luisteraar mag komedie, drama, feilloze samenzang, bekende en onbekende liederen verwachten, met arrangementen die raken en bijblijven.

  The Royal Sisters zijn een creatie van de ‘’mezzo sister’’ Liesbeth Gieben. Reeds sinds haar tienerjaren had Gieben een voorliefde voor zingen in harmonie. Tijdens
  haar studie aan het Conservatorium begon ze te experimenteren met de muziek en presentatie van de gouden, oude jazz standards. Het resulteerde in innovatieve en rebelse arrangementen.

  In 2015 vond ze haar twee muzikale zusters Lotte Janssen en Sophie de Graaf en benoemde ze het project officieel: The Royal Sisters, aangezien ze elkaar allemaal kennen van het Koninklijk Conservatorium.  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.