Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Solo Stories presenteert: Sonny Boy - 22-03-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 22-03-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:20 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 23,00
  Vriend: € 21,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Solo Stories met Tarikh Janssen Sonny Boy - Leven met kleine herinneringen

  Solo Stories met Tarikh Janssen

 • Sonny Boy - Leven met kleine herinneringen

  Bestseller van Annejet van der Zijl voor het eerst op de planken

  Toen Waldy veertien was, werden zijn ouders Rika en Waldemar door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt. Als jongen werd hij vervolgens heen en weer geslingerd tussen Nederlandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. 

  Vlak voor zijn 37e verjaardag – de leeftijd waarop zijn vader overleed – probeert Waldy de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Dat zijn er echter niet veel en ze moeten van ver komen. Hij hoopt een basis te vinden in de verhalen over zijn Nederlandse en Surinaamse ouders. Waarom was hij hun Sonny Boy? Welk deel van hen zit in hem? Bij wie hoort hij echt?

  Tarikh Janssen 
  De makers van de succesproducties Ma en Nu ik je zie brengen deze keer de roman Sonny Boy van Annejet van der Zijl op de planken. De monoloog wordt gebracht door Tarikh Janssen, die Rika en Waldemar Nods door de ogen van hun zoon tot leven laat komen. De zoon die ze nooit zagen opgroeien en niet konden beschermen.

  Sinds 2004 zijn ruim 600.000 exemplaren van Sonny Boy verkocht in Nederland. Het boek werd in 2011 verfilmd door regisseuse Maria Peters en is vanaf november 2023 de titel in de campagne ‘Nederland Leest’.

  regie: Benno Hoogveld · script: Manoushka Zeegelaar Breeveld · spel: Tarikh Janssen · muziek: Rik Ronner · kostuumontwerp: Glenn Hewitt 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.