Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Sezgin Gulec 24-2-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 24-02-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Cabaret, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Sezgin Güleç try-out

  Sezgin Güleç

  try-out

  Avond snoeiharde comedy, niet voor de tere zielen

  Twee keer stond aanstormend stand-up comedy talent Sezgin Güleç in een uitverkochte Kontakt Mediapartners Zaal van Agnietenhof. Güleç verzorgde het voorprogramma van Comedytrain-collega Patrick Laureij en pakte met zijn snoeiharde grappen binnen no time de hele zaal in. De hoogste tijd dus om de planken op te gaan met zijn allereerste soloshow. 

  Sezgin stelt zichzelf graag even aan je voor
  Ik heet Sezgin en ik ben de minst bekende gast die in de race zit om de definiërende stand-up comedian van deze tijd te worden. Na het zien van de show zul je zien dat ik het in me heb om te winnen. Het was een lange weg van de diepste krochten van dit land tot aan het podium en het wordt een nog langer pad van het podium naar de top. Ik deel dat pad graag met je.

  Daniël Arends over Sezgin
  ''Eindelijk weer eens iemand die niet op het podium staat alsof ie een 10 voor stand-up comedy probeert te halen, maar er gewoon als dier staat dat doet wat het moet doen. Namelijk onvoorspelbaar, uniek, en vooral grappig zijn.''

  Let op: maximaal 2 kaarten per klant  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.