Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rundfunk - 25-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 25-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  Vriend: € 27,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Rundfunk Schau

  Rundfunk

 • Schau

  Een schau die je schauwieschau moet aanschauen!

  Het begon allemaal met een gelijknamige tv-serie, daarna volgden twee hilarische theatervoorstellingen, waarvoor ze ook nog eens beloond werden met de cabaretprijs Neerlands Hoop. Rundfunk is niet meer weg te denken uit het Nederlandse cabaret. De heren stonden al drie keer voor een uitverkochte zaal in Agnietenhof en zijn nu terug met een gloednieuwe show, Schau.

  De nieuwe Schau van Rundfunk is echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg! Een heerlijke avond vol hilarische, ijzersterke sketches.

  NRC ★★★★ over hun vorige voorstelling Todesangstschrei:
  “Treiterhumor van de bovenste plank. (…) De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.”

  concept, tekst en spel: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde · regie: Peter van de Witte · lichtontwerp: Bart van den Heuvel

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.