Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Rob Dekay | 28 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 28-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 23,00
  Vriend: € 21,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Rob Dekay Theatertour

  Rob Dekay

 • Theatertour

  Maak kennis met de échte Rob Dekay

  Singer-songwriter Rob Dekay heeft niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden. De meeste mensen kennen hem als vertolker van ietwat rauwe, Nederlandstalige, soulvolle countrypop: muziek met gevoel, maar ook met ballen, eigenzinnig, een tikje rauw en altijd melodieus. 
  Je kunt hem ook kennen van zijn glansrol in tv-programma ‘Wie is de mol?’. Maar wie is Rob nu echt? Tijdens zijn theatertour neemt hij – samen met zijn band - uitgebreid de tijd om dat uit te leggen, met muziek én verhalen.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties