Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
René van Meurs - 2636 | 7 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 07-04-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 21,00
Vriend: € 21,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
René van Meurs 2636

René van Meurs

 • 2636

  Eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en steengoede grappen

  René van Meurs staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Want met al zijn levenservaring en goeie gedrag moet hij er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen. Maar wat als je gewoon nog wat wilt dollen? Laat René er maar een avond over vertellen, in een programma vol eerlijke verhalen, hilarische anekdotes en steengoede grappen. 
  Hij is kwetsbaar, persoonlijk, erg grappig en maakt “theater als troost in optima forma”, schreef Trouw (★★★★) over zijn vorige voorstelling. En die lijn zet hij zijn vijfde programma onverminderd voort.

  regie: Laurens Krispijn de Boer

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties