Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Return to The Dark Side Of The Moon | 28 dec | Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 19-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:05 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 39,50
  Vriend: € 37,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Pink Floyd Project

  Pink Floyd Project

 • Spectaculaire integrale uitvoering van Pink Floyds meesterwerk

  Na de spectaculaire show The Wall 40 Years neemt Pink Floyd Project je mee naar 1973. Het jaar waarin Pink Floyd met het album Dark Side of The Moon wereldwijd doorbrak. Het gezelschap laat zich voor deze show inspireren door het ‘Live at Pompeï’-concert en maakt er een muzikaal en visueel spektakel van. Voor de pauze hoor je nummers als ‘Obscured By Clouds’, ‘Set The Controls For The Heart Of The Sun’ en ‘Echoes’, na de pauze volgt de integrale uitvoering van een van de bestverkochte platen ooit.

  Deze voorstelling kon op 28 december 2022 helaas niet doorgaan in verband met ziekte van een bandlid. De show is verplaatst naar 19 april 2023. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties