Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Peter Pannekoek | DNA | 12 mei 2023 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 12-05-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 28,00
  Vriend: € 26,00
  CJP-korting: € 2,50
  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst
  Peter Pannekoek DNA

  Peter Pannekoek

 • DNA

  Cabaretier met lach aan de kont en humor in de genen

  Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Dat blijkt wel uit de tjokvolle Rabozaal waarvoor hij in 2019 zijn voorstelling Later was alles beter speelde. Ook werd zijn Oudejaarsconference 2021 bejubeld door kijkers en recensenten. 
  In zijn nieuwe cabaretshow DNA vraagt Peter zich af of je het verleden kunt loslaten om jezelf een andere toekomst te geven. Wat laat jij achter? 

  “Aanstekelijke gretigheid en energie waarmee hij een welkome frisse wind door het genre blaast.” (De Volkskrant ★★★★ over vorige voorstelling Oudejaarsconference 2021)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties