Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Panic Room - Jacob Derwig & Abke Haring - 23-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  dinsdag 23-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 26,00
  Vriend: € 24,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Panic Room Jacob Derwig & Abke Haring

  Panic Room

 • Jacob Derwig & Abke Haring

  Intiem en fysiek duet van twee mensen die samen opgesloten zitten

  Panic Room is een hoopvolle toneelvoorstelling over een oorlog tussen hoofd en hart. Theatermakers Floor Houwink ten Cate en Abke Haring en schrijver Esther Duysker slaan de handen ineen met acteur Jacob Derwig.

  Panic Room is een intiem, poëtisch en fysiek duet van twee mensen die opgesloten zitten in een donkere ruimte. Kennen ze elkaar, kennen ze elkaar niet, waarvoor zijn ze op de vlucht? De buitenwereld, de ander of zichzelf? De kelder, waar ze zich veilig wanen, dringt het verleden aan hen op en dwingt hen elkaar tot op het bot te fileren. In een race tegen de klok proberen ze door een onontkoombaar rollenspel de uitgang te vinden, in de hoop het weer licht te laten worden. Maar kan je een ander wel verlossen uit het duister? Of alleen jezelf? 

  regie: Floor Houwink ten Cate · tekst: Esther Duysker en Floor Houwink ten Cate · spel: Abke Haring en Jacob Derwig · compositie: Jimi Zoet · kostuumontwerp: Rebekka Wörmann

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.