Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Musical Ver van je bed - 06-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 06-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Musical

  Kaarten

  Regulier: € 27,50
  Vriend: € 25,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Cabaretmusical Ver van je bed Annick Boer, Martijn Kardol e.a.

  Cabaretmusical Ver van je bed

 • Annick Boer, Martijn Kardol e.a.

  Cabaretmusical met livemuziek over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet

  De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd!
  Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan.

  Ver van je bed de cabaretmusical is geschreven door Maarten Hopman (schrijver bij onder meer De Speld en Dit Was Het Nieuws).

  script en liedteksten: Maarten Hopman · spel: Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven en Mitch Wolterink · muziek: Ezra van Nassauw · dramaturgie: Sanne Thierens · decorontwerp: Roos Veenkamp · lichtontwerp: Jasper Nijholt

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.