Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Musical Je Anne - 04-05-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 04-05-2024

  Aanvang

  21:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Musical

  Kaarten

  Regulier: € 34,50
  Vriend: € 32,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Musical Je Anne

 • Musical Je Anne

  Anne Frank: het verhaal dat verteld moet blijven worden

  Bijna tachtig jaar na de bevrijding van heel Nederland worden de verhalen rondom de oorlog nog steeds op allerlei manieren verteld. Zoals de muziektheatervoorstelling Je Anne over Anne Frank. De voorstelling brengt het verhaal van Anne Frank met liedjes en dagboekfragmenten tot leven. In 2010 is deze voorstelling met dezelfde makers al eens met veel succes te zien geweest in de Agnietenhof.

  Niet vergeten
  Het verhaal van Anne Frank staat symbool voor een stuk geschiedenis dat niet vergeten mag worden. De voorstelling blijft trouw aan de feiten over de vele moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden die Anne en de onderduikers van het Achterhuis gevoeld moeten hebben. Maar ook over de onderlinge warmte en momenten van hoop tijdens hun onderduikperiode. De gedachten en belevenissen die Anne aan haar dagboeken toevertrouwde vormen de rode draad. Haar verhalen die ze steevast ondertekende met ‘Je Anne’. Ze bieden een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van een jong meisje dat ondanks alles optimistisch bleef. 

  In verband met de Dodenherdenking start de voorstelling om 21.00 uur. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.