Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Mick Stender 27-1-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 27-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Theaterconcert, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Mick Stender
  Mick Stender

  Mick Stender

  Lekker avondje rock ‘n roll

  Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. De 24-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl americana en rock ’n roll. Stender laat zich daarbij graag inspireren door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera.

  Op 28 mei kwam zijn debuut EP Let’s Rock ’n Roll Again uit. Deze EP staat in het teken van nieuwe rock ’n roll. Scheurende gitaren, lopende baslijnen en een heerlijke rauwe, donkere stem. De jaren 50 in een nieuw jasje. Met nummers als Don’t Touch The Hair (geïnspireerd op de Blue Suede Shoes van Elvis Presley) en I Can Still Remember (het lied over de verloren liefde) deelt Mick een deel van zijn dagboek in de vorm van songs.

  Met deze EP werd Mick genomineerd voor de Jacques de Leeuw prijs en viel hij op bij Giel Beelen waardoor Mick elke week te gast mag zijn bij NPO RADIO 2.

  Maak je op voor een avond vol scheurende gitaren, lopende baslijnen en een heerlijke, rauwe, donkere stem. Dit is Mick Stender: take it or leave it!  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.