Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Kommil Foo - GRIND - 18-04-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 18-04-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 27,00
  Vriend: € 25,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Kommil Foo GRIND

  Kommil Foo

 • GRIND

  “Cabaretduo Kommil Foo brengt een ontroerend eerbetoon aan hun ouders in hun steengoede show GRIND.” – NRC ★★★★

  Een huis in een straat. Een vrouw op een stoel. Wachtend, ingespannen luisterend, hopend op het flinterdunne geluid van voetstappen op het grind. Al jarenlang.
  Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo bijten zich vast in hun familieverleden, graven de oude geheimen op. De groteske, hilarische, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.

  Raf en Mich waren met deze voorstelling één van de genomineerden voor de cabaretprijs Poelifinario 2023 in de categorie Kleinkunst.

  Kommil Foo
  Kommil Foo maakt al jaren volstrekt unieke voorstellingen, waarin ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal om voorrang vechten. Voorstellingen over de mens en zijn alledaagse tragiek, waarbij je als toeschouwer gefascineerd op het puntje van je stoel zit te luisteren, niet goed wetend of je moet lachen of huilen.

  Recensie NRC
  “Mooi is hoe ze hun vader als vierjarige portretteren en hem de toekomst voorspellen. Ze zingen er een beeldschoon liedje over: ‘Jongen van vier. Alles wacht op jou.’ Mich zingend met zijn sonore bas en Raf met schurende, hese stem, die haarscherp de hoogte en de laagte vindt, terwijl hun spel op gitaar en piano opzwepende en verstilde passages afwisselt. Hoe ze eindigen met gefluisterde regels uit kinderliedjes: kippenvel. Alleen dat liedje is al een bezoek aan deze voorstelling waard.”

  regie: Ineke Nijssen · met: Raf Walschaerts en Mich Walschaerts · licht en geluid: Koen Bellens

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.