Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jim van der Zee 25-5-24 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 25-05-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jim van der Zee

  Jim van der Zee

  Geïnspireerd door zijn vader, die 's avonds aan zijn bed liedjes voor hem speelde, begon Jim toen hij 6 was gitaar te oefenen. En dat wierp zijn vruchten af, want Jim ging naar het conservatorium. In de zomermaanden trok hij door Europa en Amerika om als straatmuzikant ervaring op te doen. 

  In 2017/2018 nam hij deel aan de talentenjacht The Voice of Holland. In 2018 bracht Jim zijn eerste plaat uit Where I Come From, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Nummers die hij veel op straat speelde.

  Helaas werden die tournees onderbroken door corona. Maar nu is Jim weer helemaal terug. Tijdens het zitconcert verrast hij het publiek met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optreden.  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.