Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Jeroens Clan - Korte Metten - 09-12-2023 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 09-12-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 17,50
  Vriend: € 15,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Jeroens Clan Korte Metten
  Jeroens Clan Korte Metten

  Jeroens Clan

 • Korte Metten

  Fris, grofgebekt en met gestrekt been

  Na hun succesvolle ontvangen debuutprogramma Tere zieltjes komen ze nu met nog meer snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen. Dankzij Jeroens Clan is het muzikaal zapcabaret van de jaren negentig terug, maar dan in een nieuw jasje. Maatschappijkritische liedjes en vrouwonvriendelijk gebral, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen.

  Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

  “Het drietal geeft een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.” - Theaterkrant

  “Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid (…) waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.” – Leidsch Dagblad

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.