Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
ISH Dance Collective - Rhythm & Flow - 28-03-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  donderdag 28-03-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 26,50
  Vriend: € 24,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  ISH Dance Collective Rhythm & Flow

  ISH Dance Collective

 • Rhythm & Flow

  Energieke dansvoorstelling met hiphop, breakdance & livemuziek

  Topchoreograaf Marco Gerris en ISH Dance Collective zijn dit theaterseizoen weer bij ons te zien. In Rhythm & Flow ontmoeten muzikanten, freerunners en hiphopdansers elkaar rondom de randen van het podium. Wat gebeurt er als hun stijlen samenvloeien of juist met elkaar clashen? Een danser daagt een muzikant uit, de beat wordt opgevoerd, de adrenaline pompt door het lijf. Vol overgave storten ze zich in elkaars flow, met spectaculaire choreografieën tegen een verticale muur, powermoves op een doorzichtige vloer en opzwepende livemuziek. 

  ISH Dance Collective brengt onder aanvoering van Marco Gerris een stoere voorstelling, waarin hiphop, breaking, freestylen en livemuziek samenvloeien en weer uiteengaan. In een stroom van energie laten de performers zich meevoeren door de beat en spelen met licht en ruimte. Rhythm & Flow is een adembenemende show die je continue op het puntje van je stoel houdt. Voel het ritme en geef je over aan het moment.

  regie: Marco Gerris

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.